För dig som vill veta mer om Champtec

Kvitto- & kassarullar

 

 

 

Om Champtek

GRB AB har valt Champtek Inc. som är en av världsledare för handhållna streckkodsläsare, bords streckkodsläsare, rundstråle scannrar och RFID-teknik. Under senaste år har Champtek blivit en framgångsrik verksamhet inom Auto-ID branschen, med störst engagemang i konstruktion, tillverkning och försäljning av streckkodsläsare och datatranskriberings maskiner samt utvecklingen inom RFID-teknik

Champtek grundades 1985 med huvudkontor i Hsin-Tien City, Taiwan. Champtek är en av de ledare Auto-ID integration, och är global inom försäljning utav teknik & service med försäljnings och serviceställen i hela Europa, Amerika och Asien. Bolaget kommer inte bara fortsätta sina ansträngningar inom forskning och utveckling av Auto-ID, men kommer också att ta täten i utvecklingen RFID-teknik. De arbetar på olika typer av relaterad mjukvara och hårdvara för att möta marknadens behov.

Produktöversikt

Champtek har produkter under 2 varumärken: Champtek och Scantech ID.

- Champtek, har fokus på handhållna streckkodsläsare med allt ifrån CCD-scanner, laser scanner, trådlösa (Bluetooth) streckkodsläsare och Magnetläsare.

- Scantech ID, har fokus på Bords - presentationsscanners (för montering i butikskassadisk), handhållna streckkodsläsare med sladd och kundterminaler för prisinformation.